onsdag 22. august 2012

TRE DAGER IGJEN!

Tre dager igjen til den STORE dagen vår! Huset vårt bærer preg av det, for det har blitt gjort lite huslige syssler de siste ukene noe som har ført til at skittentøy hoper seg opp og at det ikke er flere rene tallerkener igjen i skapet. Men det klarer vi å fikse. Finnes mye flott i papp på Nille.
I stuen står blomsterdekorasjoner som skal foran kirken, i stuen henger brudekjolen, på gulvet ligger skoene til ungene, hele kjellerstuen er fyllt til randen med bryllups dingser. Den er så full at vi måtte bære ut en del av det som sto der fra før av. Takk og pris for stor dobbeltgarasje.

Stein og jeg øver på bryllupsvalsen til langt på natt. Klokken blir gjerne to og tre før vi kommer i seng og det er flott at det finnes så mye fint i sparkel og sminke som kan dekke over bekymringsrynker og blå ringer under øynene på den store dagen.

Det er en del logistikk som skal til for å få alt til å klaffe på en slik dag. Vi holder ennå på med å forsøke å få kabalen til å gå  opp med henting og kjøring hit og dit.
Ellers nærmer vi oss slutten på forberedelsene. Det ble litt krise i dag da ungenes kjoler var blitt enda trangere over en lang lat sommer. Det måtte derfor litt sying til i dag. Kjolene ble ikke noe større men vi har funnet ut av hvis ungene holder pusten fra halv ett på ettermiddagen til festen er over så går det så fint så!

Vi GLEDER oss enormt til den store dagen, kun tre korte dager igjen  nå....
Vi ser frem til å feire denne dagen med dere alle sammen og håper at det blir en uforglemmelig dag og kveld for oss alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er svært hyggelig at du er innom og leser litt. Har du lyst å legge igjen en hilsen så vær så god!